دولت پاکستان از اقدامات امنیتی علیه جمهوری اسلامی جلوگیری کند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

دولت پاکستان از اقدامات امنیتی علیه جمهوری اسلامی جلوگیری کند

معاون اول رئیس جمهور گفت: رویکرد قاطع جمهوری اسلامی ایران جلوگیری از هرگونه اقدام امنیتی در مرزها علیه پاکستان است و انتظار داریم که دولت پاکستان نیز با جدیت از اقدامات امنیتی علیه جمهوری اسلامی ایران جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور عصر امروز(چهارشنبه 8 مردادماه) در دیدار «رحیم حیات قریشی» سفیر کشور پاکستان در ایران، با ابراز رضایت از روند رو به رشد امنیت در مرزهای ایران و پاکستان، اظهار داشت: رویکرد قاطع جمهوری اسلامی ایران جلوگیری از هرگونه اقدام امنیتی در مرزها علیه پاکستان است و انتظار داریم که دولت پاکستان نیز با جدیت از اقدامات امنیتی علیه جمهوری اسلامی ایران جلوگیری کند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید بسترهای لازم نظیر خطوط ریلی برای تجار و بخش خصوصی دو کشور مهیا شود، افزود: تصمیمات لحظه‌ای برای بخش خصوصی و تجار خسارت بار است و تهران و اسلام آباد باید موجبات تقویت بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنند.

جهانگیری با اشاره محدودیت‌های مرزی ناشی از شرایط کرونا در همه کشورها، خاطرنشان کرد: مرز مشترک ایران و پاکستان نیز در مقطع شیوع کرونا بسته شد که خوشبختانه امروز این مرز باز است و باید تلاش کنیم با رعایت جدی دستورالعمل‌های بهداشتی، مانع از انسداد مرزها و توقف فعالیت بخش خصوصی و تجاری دو کشور شویم.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه ایران آمادگی دارد همکاری های خود را با پاکستان در همه زمینه ها بخصوص در حوزه انرژی گسترش دهد، گفت: ایران هیچ محدودیتی برای گسترش همکاری و تامین نیازهای برق، گاز و نفت پاکستان قائل نیست و آمادگی داریم موانع بر سر راه این همکاری ها را مرتفع کنیم.

جهانگیری در ادامه با یادآوری مسائل منطقه، اقدامات ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و مسائل سوریه، عراق، افغانستان و لبنان، بر ضرورت گسترش همکاری های دو کشور برای مبارزه جدی با گروههای تروریستی تاکید و ضمن تسلیت حادثه تروریستی در کراچی، با دولت و ملت پاکستان ابراز همدردی کرد.

وی تصریح کرد: راه حل مسائل منطقه عدم مداخله قدرت های خارج از منطقه است و کشورهای منطقه باید خودشان مسائل و دغدغه های موجود را حل و فصل کنند.

معاون اول رییس جمهور از جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار در حل مسائل منطقه یاد کرد و افزود: خوشبختانه همکاری های دو کشور در مسائل بین المللی رضایتبخش است و جمهوری اسلامی ایران همواره در مجامع بین المللی مواضع روشن خود را در قبال پاکستان اعلام کرده و خواهد کرد.

سفیر پاکستان در ایران نیز با اشاره به اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی دو کشور، گفت: مایه افتخار است که تهران و اسلام آباد همواره در مجامع بین المللی از یکدیگر حمایت کرده اند و رییس جمهور و نخست وزیر پاکستان همواره مخالفت خود را نسبت به تحریم های ظالمانه علیه ایران اعلام کرده اند.

رحیم حیات قریشی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره درباره موضوعات مختلف بویژه موضوعاتی که به مسلمانان و امت اسلام مربوط می شود مواضع قدرتمندانه ای اتخاذ کرده است، از مقام معظم رهبری و دولت جمهوری اسلامی ایران بخاطر مواضع روشن و قاطعانه در باره ملت فلسطین قدردانی کرد.

وی با اشاره به روند رو به رشد همکاری های تجاری و اقتصادی دو کشور افزود: بخش اعظم تجارت فیمابین از طریق مرزهای زمینی انجام می شود و همواره تاکید مقامات دو کشور بر برقراری صلح و امنیت در مرزهای مشترک بوده است.

سفیر پاکستان در ایران با یادآوری 950 کیلومتر مرز مشترک و اقدامات مشترک صورت گرفته برای ممانعت از سوءاستفاده از مرزها، خاطرنشان کرد: با تشدید نظارت و فنس کشی در مرزها، هم از قاچاق انسان و مواد مخدر جلوگیری می شود و هم امنیت مرزها ارتقاء پیدا خواهد کرد.

رحیم حیات قریشی همچنین با اشاره به روند رو به افزایش ترددهای مرزی و سفر زائران پاکستان به ایران و عراق، خواستار همکاری های هرچه بیشتر دو کشور برای افتتاح گذرگاهها و پایانه های جدید مرزی شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر